SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
DOGOVOR
 
Ovoyages i Thalasso N°1 od travnja dovode turiste na Krk
Autor/izvor: SEEbiz / Novi list
Datum objave: 11.01.2018. - 11:41:00
Zadnja izmjena: 11.01.2018. - 11:50:02
RIJEKA - Iako su već sada vrlo visoko na ljestvici ukupnih dolazaka, posebno u Rijeci, Francuzi bi od travnja trebali dolaziti u još značajnijem broju na Kvarner. Svoj dolazak u Hrvatsku najavljuje jedan od najznačajnijih francuskih organizatora putovanja u segmentu SPA, wellness i zdravstevnih programa Thalasso N°1. Prvi charter za Krk najavljen je za 13. travnja, a letovi bi trebali trajati sve do listopada.

Thalasso N°1 razvio je osobito bogatu produkciju na Kanarskim otocima, Italiji, Grčkoj, Tunisu, Maroku..., a od ove godine bit će prisutni i na Kvarneru, za početak na Lošinju i objektima grupacije Jadranka. Vijest dobiva na težini uzme li se u obzir činjenica da je Thalasso N°1 jedan od rijetkih francuskih visokokvalitetnih turoperatora koji još uvijek nema razvijenu produkciju u Hrvatskoj, a vlasnici koji su ujedno vlasnici i jakog branda Ovoyages, nakon Kvarnera u sljedećim godinama najavljuju i daljnje širenje na ostale hrvatske regije.

Prepreka još brojnijim dolascima Francuza u proteklim godinama bile su nedostatne zračne linije, no uskoro će i ovaj nedostatak biti otklonjen.

Kako doznajemo od direktorice HTZ-a Francuske Danijele Mihalić Đurica, uz charter letove Ovoyagesa i Thalassa Thalasso N°1 koji će preko Zračne luke Rijeka od sredine travnja do listopada vlastitim charterima dovoditi goste iz Francuske, u najavi su i novi redovni letovi iz Francuske.

Osim uvođenja novih letova za Split i Dubrovnik, tradicionalno najpopularnijih regija francuskih gostiju u Hrvatskoj, od svibnja se uvodi i nova redovna zračna linija iz Nantesa za Pulu što će zasigurno u sljedećim godinama uz već postojeće linije označiti daljnji porast dolazaka francuskih gostiju i u Istru, Kvarner, odnosno na sjever i kontinent zemlje.

– Dolaskom Ovoyagesa i Thalasso N°1 u regiju Kvarner definitivno se otvaraju nove mogućnosti za dolaske s potentnog francuskog tržišta koje je posljednjih godina u stalnom porastu. U 2017. u Hrvatskoj je ostvareno više od 540.000 dolazaka francuskih turista, što predstavlja porast od 9 posto te rekordnih 2,1 milijuna noćenja što je porast od 5 posto u odnosu na 2016. godinu. Vesele i ostvarena povećanja u razdobljima pred i posezone te u regijama u kojima dosad Francuzi nisu bili prisutni u velikom broju.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.