SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ODLUKE
 
Pametno ide u tri izborne jedinice
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 17.10.2015. - 13:33:54
SPLIT – Politička stranka Pametno izlazi na izbore samostalno i to u tri izborne jedinice: u I., VII. i X., a nositelji lista su Marijana Puljak za X., Maja Vehovec za I. i Ivan Vuković za VII. izbornu jedinicu. Takvu je odluku potvrdila danas Skupština stranke.
S obzirom na višemjesečne špekulacije da će Pametno na izbore izaći s Mostom nezavisnih lista, Skupština je danas odlučila da stranka samostalno izlazi na izbore. Stranka Pametno predlagala je Mostu izradu ozbiljnog programa, potpunu promjenu političkog djelovanja te, na koncu, i načela moguće suradnje. Međutim, Most to nije prihvatio, a stranka Pametno je samostalno izradila program.

- Mi želimo biti ozbiljna stranka, ne želimo podržavati ni HDZ ni SDP jer ne vjerujemo njihovim obećanjima, a ne pristajemo ni na kojekakve kompromise samo da bismo ušli u Sabor – istaknula je Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno.

Stranka Pametno uvjerena je da će birači prepoznati njihov ozbiljan pristup i dati glas onima koji im ne nude prazne riječi i obećanja, već konkretne mjere i reforme za oporavak Hrvatske.