SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NOVITETI
 
Rimac C_Two predstavlja se sljedećeg vikenda u Zagrebu
Autor/izvor: SEEbiz / Bug.hr
Datum objave: 22.09.2018. - 19:43:54
ZAGREB - Tijekom sljedećeg vikenda, od petka 28.9. do nedjelje 30.9., Rimac C_Two, elektropogon istog automobila, Greyp električni bicikli i drugi proizvodi Rimac Automobila bit će izloženi na Trgu Josipa Jurja Strossmayera u Zagrebu. 

Rimčev tim održavat će prezentacije izložaka i zainteresiranu publiku detaljnije upoznati s tehnologijom, te odgovarati na sve upite – objavili su iz Svete Nedelje.
Tijekom cijelog navedenog razdoblja na trgu će biti prisutan stručni tim Rimac Automobila, spreman odgovoriti na sva pitanja, a svakog punog sata održavat će se i prezentacije automobila i tehnologije.

Mate Rimac je povodom ove najave na svojem Facebook profilu napisao kako se C_Two Zagrepčanima predstavlja na ovaj način jer kompanija nije stigla na ovogodišnji Auto Show u Zagrebu. Ovo je jedinstvena prilika da domaća publika izbliza pogleda kako novi superautomobil, tako i druge proizvode koji dolaze iz iste kompanije. Kao primjer Rimac je naveo bateriju i infotainment sustav još jednog superautomobila, Aston Martin Valkyrie.