SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PROBLEMI
 
Samsung priznao: Manji broj Notea8 ima problema s baterijama
Autor/izvor: SEEbiz / Bug.hr
Datum objave: 02.01.2018. - 18:49:25
SEUL - Samsung je dosta truda (i novca) uložio kako bi Galaxy Note8 učinio sigurnijim uređajem u odnosu na neslavnog prethodnika Galaxy Note7. 

No, unatoč svim poduzetim mjerama čini se kako dio mobitela Note8 ipak ima manjih problema s baterijama. Srećom, ovog puta se ne radi o mogućim zapaljenjima već o nemogućnosti punjenja baterija nakon što su iste bile potpuno ispražnjene. Korisnici nisu uspjeli baterije napuniti ni s novim punjačima kao ni pokrenuti uređaj u safe modu.

Gore navedene probleme za sada je prijavio manji broj korisnika te se čini kako su njime zahvaćeni samo modeli koji su opremljeni sa Snapdragon SoC-evima. Dakle, oni koji se prodaju na američkom tržištu. Za sada europski modeli s Exynos SoC-evima ne pate od ovog problema.

Iz Samsungove njemačke podružnice problem su i javno priznali, uz napomenu kako su do sada primili vrlo mali broj prijava te kako za sada nemaju dovoljno informacija za donošenje bilo kakvog zaključka. Također napominju kako svaku prijavu shvaćaju vrlo ozbiljno te mole sve korisnike koji primijete probleme s punjenjem baterija da se jave njihovoj tehničkoj podršci.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.