SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ŠIRENJE
 
Sarajevo-osiguranje otvara prodajne centre i tehničke preglede
Autor/izvor: SEEbiz / indikator.ba
Datum objave: 30.07.2019. - 18:35:43
SARAJEVO - Nakon što je 26. jula otvorilo prodajni centar u mostaru, najveće osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini Sarajevo-osiguranje otvorilo je novo prodajno mjestu u Starom Gradu u Sarajevu.

"U kontinuitetu radimo na širenju naših prodajnih mjesta, kako bi komunikacija između naših klijenta i nas bila što lakša", istakli su iz Sarajevo-osiguranja, prenosi Novinska agencija Patria. 

Iz najvećeg osiguravajućeg društva u Bosni i Hercegovini najavljuju otvaranje i dva nova tehnička pregleda - u Velikoj Kladuši i Banovićima, koji će biti opremljeni savremenom opremom koja prati najveće evropske i svjetske standarde. 

"Pratimo trendove razvoja tržišta osiguranja u svijetu, ne zaostajemo ni u jednom segmentu, zbog toga naše društvo svake godine bilježi sjajne rezultate“, istaknuto je. 
Sa 36,06 miliona KM premije u prvih šest mjeseci 2019. godine, što su podaci Agencije za nadzor osiguranja FBiH, Sarajevo-osiguranje se zadržalo na vodećoj poziciji među 12 osiguravajući društva u Federaciji FBiH.