SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
OTKRIĆA
 
Šarović: Tolušić će korigirati pravilnik
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 08.08.2017. - 14:37:24
SARAJEVO - Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnose Bosne i Hercegovine Mirko Šarović otkrio je kako je danas u više navrata razgovarao s hrvatskim ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem.

"Mogu za vas reći da, pošto smo se tokom jutra nadmudrivali hoćemo li se naći u Zagrebu, Dubrovniku ili Podgorici, preuzeo sam odgovornost da sa Tolušićem tokom dana komuniciram i da napravimo zajednički dogovor oko njihovih novih pristojbi i za samo mjesto gdje ćemo se naći. Čuli smo se najmanje 4-5 puta i vjerojatno ćemo još tokom dana. Mogu reći, ali to je samo moj dojam, da smo napradovali i da je hrvatska strana da se pravilnik korigira i da je to u obostranom interesu", rekao je Šarović u razgovoru za N1.

Šarović je dodao kako se razgovori nastavljaju te kako je neriješeno ostalo ključno pitanje - do koje razine će pristojbe biti smanjene.

"Preostao je dogovor oko visine pristojbe po jednom kamionu. Nadam se nekom kompromisu. To je ostalo neriješeno - do koje razine se pristojbe smanjiti. Moj dojam je da u sjeni ovih prepucavanja, pregovaramo u toku dana i možda to urodi plodom", dodao je Šarović.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.