SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TRENERI
 
Simon Rožman novi trener Rijeke
Autor/izvor: SEEbiz / Novi list
Datum objave: 23.09.2019. - 19:42:29
RIJEKA - Simon Rožman novi je trener nogometaša Rijeke. Potvrda te informacije stigla nam je iz krugova bliskih Bišćanovu nasljedniku, ali i vodstvu prvoligaša s Rujevice. 

Sportski direktor Rijeke Srećko Juričić s Rožmanom je sve dogovorio još krajem prošloga tjedna, a ugovor (do kraja sezone...) je potpisan u nedjelju. Tijekom ponedjeljka su se dogovarali detalji oko Rožmanova stručnoga stožera. Bivši trener Domžala i Celja navodno je inzistirao na potpuno novim suradnicima u odnosu na one koje je sobom doveo Igor Bišćan.

Rožman je trebao voditi prvi trening nakon susjedskog derbija u Puli, no odradio ga je Danko Matrljan. Bivši suradnik Matjaža Keka, koji je Kekovim odlaskom prebačen u klupski omladinski pogon, trebao bi biti jedan od dva Rožmanova najbliža suradnika. Drugi dolazi iz Slovenije (Aleš Kačičnik?), baš kao i analitičar (Alen Obrez?). Aris Naglić trebao bi biti zadužen za kondicijsku pripremu igrača, iako se spominje i jedno riješenje iz Dežele.

Uskoro se očekuje potvrda Rožmanova angažmana na klupskim internet stranicama, a novi trener bi službeno trebao biti inaguriran tijekom utorka kada će se javnosti priopćiti svi ostali detalji.