SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KARIJERE
 
Stefan Vanoverbeke postaje zamjenik voditelja globalnih maloprodajnih operacija u Ingka Grupi
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 02.04.2019. - 16:59:00
Zadnja izmjena: 02.04.2019. - 20:42:43
ZAGREB - Stefan Vanoverbeke, glavni direktor organizacije IKEA Jugoistočna Europa, preuzet će novi i uzbudljivi izazov unutar tvrtke IKEA kao zamjenik voditelja globalnih maloprodajnih operacija u Ingka Grupi.

Stefanovo sjedište bit će u Malmou, Švedskoj, otkud će upravljati operacijama za tvrtku IKEA u Kanadi, Velikoj Britaniji, Irskoj, Švicarskoj, Austriji, Češkoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Rusiji te Indiji.

Stefan se pridružio organizaciji IKEA Jugoistočna Europa u listopadu 2015. godine, nakon što je prethodno bio na čelu tvrtki IKEA Francuska te IKEA Poljska, te je otad upravljao operacijama i ambicioznim planovima širenja u Rumunjskoj, Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji te Ukrajini. U globalnu će organizaciju Stefan sa sobom ponijeti svoju strast, poduzetnički duh, želju za timskim radom i pretvaranjem posla u zabavu - vrijednosti koje je poticao dok je radio u Jugoistočnoj Europi. Prelazak na globalnu funkciju za Stefana je korak naprijed u njegovoj dugoj i uspješnoj karijeri u tvrtki IKEA i nema sumnje da će i ondje nadmašiti svoju ulogu.

IKEA ostaje potpuno predana svojim projektima u Hrvatskoj, kao i ostatku regije, što uključuje nove formate prodaje koji će nam omogućiti da budemo još bliži kupcima, ma gdje god se oni nalaze. Posao u tvrtki IKEA Hrvatska nastavit će se odvijati uobičajenim tijekom do imenovanja novog glavnog direktora za regiju tijekom sljedećih mjeseci.