SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NOVITETI
 
Stiže iPhone 7S
Autor/izvor: SEEbiz / Bug.hr
Datum objave: 07.08.2017. - 07:49:22
SAN FRANCISCO - Početkom rujna Apple bi trebao održati svoje tradicionalno predstavljanje novih iPhonea i prikazati svoje ovogodišnje uzdanice.

Već dugo se nagađa (da ne kažemo zna) da će 10. obljetnicu izlaska prvog iPhonea kompanija obilježiti naprednim i skupim modelom naziva iPhone 8, Pro ili Edition– o kojem svakih par dana u javnost iscure novi detalji.

Međutim, to neće biti sve što će Apple prikazati. Prema informacijama i slikama koje donosi 9to5Mac, i postojeća linija iPhonea 7 i 7 Plus doživjet će nadogradnju na 7S i 7S Plus. Prošlogodišnji modeli dobit će nadogradnju u obliku staklenog kućišta, a zadržat će oblik i veličinu kakve imaju i sada. Zasloni će ostati u veličinama od 4,7 i 5,5 inča, a najveća promjena (gledano izvana) bit će činjenica da će 7S linija imati staklenu stražnju stranu i metalni okvir –što je vidljivo na priloženim slikama.

Staklena pozadina znači i da će nestati potreba za umetanjem plastičnih linija za antenu u inače metalno kućište, a moguće je i da će novi modeli imati mogućnost bežičnog, induktivnog punjenja. Naravno, očekuje se i da će 7S modeli dobiti nadogradnju procesora i interne memorije, možda i kamere, ali vrlo vjerojatno neće imati OLED zaslon poput najiščekivanijeg modela ove godine.