SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NA RUBU
 
Subway u velikim problemima, zatvorit će još 500 restorana
Autor/izvor: SEEbiz / Jutarnji list
Datum objave: 03.05.2018. - 11:43:07
NEW YORK - Jedan od najpopularnijih lanaca brze hrane u svijetu, Subway, trenutno se nalazi pred najvećim izazovom u povijesti poslovanja. Tijekom prošle godine morali su zatvoriti čak 909 poslovnica u Americi, a kako piše Business Insider ove godine planiraju zatvoriti još 500 poslovnica.

U ovom teškom trenutku za kompaniju, vodstvo Subwaya odlučila je napustiti i glavna direktorica tvrtke Suzanne Greco koja je u Subwayu provela punih 45 godina. Greco je ujedno i sestra pokojnog suosnivača Subwaya Freda DeLuce te je jučer najavila da napušta svoju poziciju 30. lipnja, ali će ostati u Subwayu kao konzultantica.

Direktoricu u odlasku će privremeno zamijeniti Trevor Haynes, dosadašnji šef odjela poslovnog razvoj Subwaya. Iako je vijest o odlasku Suzanne Greco mnoge šokirala, mnogi od nositelja franšize zadovoljni su ovim potezom direktorice jer su se u već nekoliko navrata požalili na njezin rad te ju smatraju jednom od najodgovornijih osoba za loše poslovanje Subwaya.

Nositelji Subway franšize smatraju da je odlazak direktorice pravo vrijeme da se poslovanje u kompaniji promjeni na bolje i već su dugo priželjkivali promjenu u vrhu kompanije.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.