SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
VINA
 
Tikveš vino Kratošija među TOP 100 na britanskom tržištu u 2018. godini
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 12.07.2018. - 21:59:16
BEOGRAD - Nezavisni trgovci vina u Velikoj Britaniji prema svom izboru klasifikovali su Tikveš vino "Kratošija" iz berbe 2017. godine među 100 najboljih vina na britanskom tržištu u 2018. godini.

U komentaru za "Kratošija" vino sudije su izjavile da "ispunjava jedan od ciljeva izbora nezavisnih vina na tržištu - da je otkriveno iznenađujuće vino koje prevazilazi očekivanja" i da iako "malo ko je čuo za to vino i njegov region, ali su bili snažno impresionirani njegovim kvalitetom, ali - ne manje važnim - od njegove vrednosti. "

Glavni kriterijumi za izbor vina su njihov kvalitet i karakter, ali i potencijalna prodaje izazova na britanskom tržištu. Svaki od 21 sudije ovog izbora su predstavnici specijalizovanih vinskih prodavnica u Velikoj Britaniji, a mnogi od njih su stručnjaci za vino i profesionalni vinski ocenjivači.

"Kratošija" je jedinstveno vino šireg regiona među dobitnicima ovog izbora, a ove godine se prijavilo 700 vina poznatih vinskih regiona Francuske, Italije, Španije, Nemačke, Austrije, Grčke, Australije, Čilea, Argentine, Nemačke, Novog Zelanda, Južne Afrike i Sjedinjenih Država. U odabir su uključena samo vina koja se prodaju u nezavisnim specijalizovanim prodavnicama vina na teritoriji Velike Britanije.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.