SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
INCIDENTI
 
Tučnjava u Vukomercu, Kalinić udario jednog od prosvjednika
Autor/izvor: SEEbiz / Jutarnji list
Datum objave: 14.09.2018. - 19:45:00
Zadnja izmjena: 14.09.2018. - 19:47:40
ZAGREB - Građani su se i danas okupili pred školom u Vukomercu na prosvjedu. Tu je bio i gradonačelnik Milan Bandić. Šef Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić navodno je udario jednog građanina.

Pavle Kalinić sukobio se s građanima i došlo je do fizičkog obračuna. Svjedoci kažu da je šef Ureda za upravljanje u hitnim situacijama udario jednog čovjeka. Navodno je branio Bandića od muškarca koji ga je htio pljunuti. Građani su ga psovali i vikali mu da je ulizica. Došla je interventna policija i privela jednog muškarca.

Iz policije su priopćili da je uhićena jedna osoba koju policija dovodi u vezu s pucnjavom. Neki ranije privedeni otprije su poznati policiji.

– Provedeno je kriminalističko istraživanje, tri osobe su jučer privedene pritvorskom nadzorniku, oni će tijekom današnjeg dana biti dovedeni sucu istrage.- Nastavak te priče je uhićenje još jedne osobe danas prije dva sata na ovoj istoj adresi koju također dovodimo u svezu s tim događajem koji se zbio 11. rujna – rekao je načelnik PUZ-a Marko Rašić.

Drama se kasnije odvijala i u kući u kojoj žive Romi. Hitna pomoć odvela je mlađu žensku osobu nakon što je ona vidno uzrujana psovala i pokazivala srednji prst s balkona kuće.

Podsjetimo, roditelji osnovnoškolaca i stanovnici Vukomerca jučer su izvrijeđali Bandića i nasrnuli na njega, bijesni zbog pucnjave dviju romskih obitelji u neposrednoj blizini osnovne škole. Gađali su ga jajima, a kada je odlazio, raznim su predmetima gađali njegov službeni automobil i udarali po njemu.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.