SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TURIZAM
 
Produžena skijališna sezona na Kopaoniku
Autor/izvor: SEEbiz / Novosti
Datum objave: 21.03.2013. - 14:43:12
KOPAONIK - Na stazama na Kopaoniku ima od 90 do 95 centimetara snega, cene su za 50 odsto niže nego u januaru, a ako ne bude naglog otopljavanja, skijanja će biti bar do polovine aprila.

"Svima koji zbog novca ili iz nekih drugih razloga nisu mogli da dođu na Kopaonik tokom januara, februara i do polovine marta, hoteli na ovoj planini nude ovih dana šansu da "za malo para" priušte sebi možda najbolje skijanje u životu.

Sunce greje, a na stazama je od 90 do 95 centimetara snega, ne pamtimo ovako idealne uslove za skijanje i odmor u martu", rekao je Andrija Jeremijević, direktor hotela "Putnik" i zamenik predsednika Udruženja hotelijera na Kopaoniku.

"Cene su za 50 odsto niže nego u januaru, dodatnim popustima ugostitelji se trude da produže sezonu. Ako ne bude nekog naglog otopljavanja, skijanja će biti bar do polovine aprila, možda i kasnije, a cene će dodatno padati", rekao je Jeremijević.

Polupansion sa švedskim stolom u hotelu "Putnik" trenutno košta 25 evra, već za koji dan cena će biti snižena za 10 odsto, u nekim hotelima cene su još niže, ispod 20 evra, u novoizgrađenim hotelima i apartmanima u vikendaškom naselju smeštaj se može naći i za 10 evra.