SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
CIJENE
 
Uber mijenja cijene za određene lokacije
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 09.08.2019. - 07:09:27
ZAGREB - Uber odustaje od fiksnih cijena za određene lokacije i za vožnju do i od zračnih luka uvodi cijenu vožnje obračunatu prema redovnom cjeniku.

Kako su priopćili iz Ubera, cijene vožnje za te lokacije nisu odražavale stvarne uvjete na cesti pa su stoga ponekad bile i veće, a od danas u 17 sati to više neće biti tako.

Primjerice, vožnja od Zračne luke Franjo Tuđman u Zagrebu do Glavnog kolodvora u Zagrebu u uvjetima bez prometnih gužvi traje otprilike 20 minuta, a udaljenost je otprilike 14,2 kilometara. Umjesto dosadašnjih 95 kuna, u Uberu su procijenili da je u stabilnim prometnim uvjetima realna cijena vožnje otprilike 69,12 kuna (6 kuna start plus 0,60 kuna po minuti plus 3,60 kuna po kilometru).

- Kako bismo osigurali potpunu transparentnost cijena, više neće postojati fiksne cijene te ćeš za svaku vožnju moći vidjeti unaprijed određenu cijenu koja odgovara stvarnim uvjetima na cesti prilikom traženja vožnje – javila je kompanija za posredovanje u uslugama prijevoza svojim korisnicima.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.