SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ŠIRENJE
 
United Media kupila Pink u Crnoj Gori i BiH
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 06.09.2018. - 20:13:02
PODGORICA, SARAJEVO - United Media, vodeća medijska platforma u jugoistočnoj Evropi, obogatila je svoj portfolio kupovinom Pink M u Crnoj Gori i Pink BH u Bosni i Hercegovini. 

Pregovori sa predstavnicima KKR su vođeni duže vrijeme, a zatvoreni su prije 17. aprila kada su se predstavnici KKR sastali sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. KKR grupa u Srbiji posjeduje televiziju N1 i kablovskog operatora SBB.

Već od jeseni, Pink BH će s ponosom predstaviti prijenose svih utakmica nogometne reprezentacije BiH u okviru Lige nacija, novoformiranog natjecanja Europske nogometne unije. Osim ovog natjecanja, Pink BH planira prenositi utakmice nacionalnog tima i za kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. godine, kao i kvalifikacije Zmajeva za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Nogometna poslastica za naše gledatelje bit će i Liga Šampiona, ciklus 2018-2021, ali i Europsko prvenstvo u nogometu 2020, koje će se igrati u 12 europskih gradova i koje će biti ekskluzivno emitirano na našem kanalu.

Pink M će takođe predstaviti prijenose svih utakmica nogometne reprezentacije Crne Gore u okviru Lige nacija, novoformiranog natjecanja Europske nogometne unije. Osim ovog natjecanja, Pink M planira prenositi utakmice nacionalnog tima i za kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. godine, kao i kvalifikacije crnogorske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Nogometna poslastica koja će biti ekskluzivno emitirana na našem kanalu bit će Europsko prvenstvo u nogometu 2020, koje će se igrati u 12 europskih gradova.

Gledatelji će pronaći vrhunsku zabavu uz nove formate Grand produkcije.

Biće predstavljena i nova jedinstvena dramska serija s elementima humora „Na granici'', koja prikazuje različite krimi, ljubavne i humoristične dogodovštine iz jednog malog sela.

Gledatelji će pronaći vrhunsku zabavu uz novu sezonu talent show programa „Zvezda Granda” kao i ostalih formata iz Grandove kuhinje, „Nikad nije kasno”, „Nedeljni Specijal”, „Praktična Žena”.