SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
REAKCIJE
 
Uprava Uljanika: Nije bilo isplate bonusa
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 10.02.2018. - 09:23:25
PULA - Uprava Uljanika d.d. najodlučnije opovrgava točnost i istinitost navoda iz priopćenja koja su objavljena u nekim medijima o milijunskim isplatama bonusa članovima Uprave Uljanika.

Uprava najoštrije osuđuje ovaj i slične pokušaje iznošenja neistinitih informacija s ciljem dezinformiranja javnosti i unošenja nezdrave atmosfere među zaposlenike i sve čimbenike u procesu restrukturiranja kompanije koji se upravo provodi.

U financijskom izvještaju za šest mjeseci 2017. na stranici 8. u bilješki 5. – ostali poslovni rashodi, pod stavkom Naknade zaposlenima 2,338 mil. kuna u 2017. i 2,015 mil. kuna u istom razdoblju 2016., a što predstavlja zakonom propisane naknade za 506 radnika Uljanika d.d. (naknade zaposlenima - potpore zbog bolesti, otpremnine, regres za godišnji odmor, jubilarne nagrade, otpremnine zbog poslovno uvjetovanog otkaza, naknade za prijevoz na posao i s posla) navedene su brojke u potpunosti krivo interpretirane što dovodi u zabludu cjelokupnu investicijsku javnost, tvrde u Uljaniku.