SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
OPTIMIZAM
 
Valamar Riviera revidirala naviše visinu očekivanih prihoda
Autor/izvor: Siniša Malus, sinisamalus@seebiz.eu
Datum objave: 24.01.2019. - 14:46:03
ZAGREB -  Valamar Riviera danas je servirala optimističnu prognozu glede vlastitih poslovnih rezultata. 

Očekivani poslovni prihodi Grupe Valamar u 2018. godini kretat će se u rasponu od 1.985 do 1.995 milijuna kuna što je iznad prethodno objavljenog očekivanog raspona od 1.960 do 1.980 milijuna kuna. Očekivana razina EBIDTA-e kretat će se u okviru objavljenog raspona od 690 do 700 milijuna kuna.

- Valamar će propisana revidirana konsolidirana izvješća za 2018. godinu objaviti u roku propisanom relevantnim propisima, priopćeno je iz kompanije.

Valamar Riviera, u prvih je devet mjeseci prošle godine ostvarila dvoznamenkasti rast poslovnih rezultata, unatoč usporavanju turističke potražnje u glavnoj sezoni, objavili su iz te kompanije. EBITDA, dobit prije oporezivanja, kamata i amortizacije, iznosi 857 milijuna kuna, što je u odnosu na lanjskih 772 milijuna kuna porast od 11 posto. Ukupni prihodi Valamara iznose oko 1,9 milijardi kuna, što je rast od 10 posto u odnosu na usporedno razdoblje prošle godine.

Valamar Riviera ove će godine u u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika tijekom špice sezone zapošljavati gotovo 7.000 djelatnika, najavljeno je jučer. Uvjete i prednosti rada u svojoj hotelskoj kompaniji predstavit će u petak, 25. siječnja, u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu, od 10 do 15 sati u sklopu sajma Dani poslova u turizmu.