SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
INTERES
 
Valamar Riviera zainteresirana za Imperial i Maestral
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 09.06.2016. - 10:37:09
ZAGREB - Valamar Riviera zainteresirana za Imperial i Maestral, potvrdio je predsjednik Uprave Valamara Željko Kukurin u intervjuu za Jutarnji list.
- Valamar Riviera je dioničko društvo u većinskom vlasnioštvu malih dioničara i institucioonalnih investitora iz Hrvatske, a ti se projekti potpuno uklapaju u naš poslovni model. Koristeći sinergiju našeg profesionalnog upravljanja i financijske snage s vrijednošću destinacija, vjerujem da možemo biti odličan partner državi i lokalnim zajednicama u daljnjem razvoju te turističke imovine, rekao je Kukurin.

Prije nekoliko tjedana,  Centar za restrukturiranje i prodaju (CERP) pozvao je ponuditelje neobvezujućih ponuda da dostave svoje obvezujuće ponude za kupnju državnih udjela u hotelskim kućama Imperial i Hoteli Maestral do 5. odnosno 11. srpnja ove godine, izvijestili su iz CERP-a.

Taj je poziv uslijedio nakon što je Upravno vijeće CERP-a početkom svibnja odlučilo o početnoj cijeni za prodaju udjela u te dvije hotelske kuće, pri čemu se za 50,08 posto državnog udjela u Imperialu s Raba traži početnih 259,9 milijuna kuna, odnosno 816,18 kuna po dionici, a za 68,26 postotnog udjela u Hotelima Maestral iz Dubrovnika 109,06 milijuna kuna, odnosno 309,82 kuna po dionici.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.