SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POTEZI
 
Vjeko Sliško sam se odazvao na obavijesni razgovor u vezi napada na Petrača
Autor/izvor: SEEbiz / Jutarnji list
Datum objave: 14.10.2019. - 09:26:45
ZAGREB - Jutros oko 8 sati ujutro u zgradu policije u zagrebačkoj Heinzelovoj ulici ušetao je Vjeko Sliško (29), mladić za kojim se tragalo od subote navečer nakon što je ispred hotela Esplanade pretukao kontroverznog poduzetnika Hrvoja Petrača.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, Sliško se sam odazvao na obavijesni razgovor, a gdje se krio dan i pol, nije poznato.

I PUZ je na svojim stranicama potvrdio kako je "muškarac rođen 1989. godine, a koji se dovodi u svezu s ovim događajem, nalazi u službenim prostorijama Policijske uprave zagrebačke na kriminalističkom istraživanju".

Podsjetimo, Vjeko Sliško je sin Marka Sliška ubijenog 2002. godine te nećak Vjeke Sliška ubijenog 2001. godine.

Ispred hotela Esplanade navečer su se, navodno, sasvim slučajno sreli da bi u jednom trenutku prišao Petraču, koji je netom izašao iz svog auta, te ga pitao: 'Jel znaš ti tko sam ja?'.

Ubrzo su se porječkali, a Petrač je navodno prvi udario Sliška šakom, no kako se mladić pribrao nakon udarca, navalio je na Petrača rukama i nogama.

Pritom je Petrač pao na pod i u padu zadobio prijelom potkoljenice zbog čega je podvrgnut operativnom zahvatu.

A obzirom da ga je Sliško nastavio tući i dok je ležao na tlu, Petrač je zadobio i ozljede glave pretrpivši potres mozga.