SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NAGRADE
 
Vojvođanska banka najbolja u komercijalnim plaćanjima i finansijskim transferima
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 02.06.2017. - 22:47:37
BEOGRAD - Vojvođanska banka dobitnik je ovogodišnje prestižne STP (straight-through-processing) nagrade za komercijalna plaćanja i finansijske transfere. 

Priznanje koje podrazumeva izuzetan kvalitet, visoke standarde i efikasnost u ovoj kategoriji, Banci je petu godinu zaredom dodelila vodeća međunarodna bankarska i finansijska institucija Commerzbank. 

„Velika nam je čast i zadovoljstvo što je Komercbank, inače, vodeća međunarodna banka, po peti put prepoznala i nagradila efikasnost našeg poslovanja. Nagrade, poput ove, nas motivišu, ali i obavezuju da osluškujemo potrebe naših klijenata i kontinuirano unapeđujemo poslovanje i kvalitet usluga. Naš zadatak je da zadržimo visoke standarde i nastavimo da unapređujemo i modernizujemo sistem Banke kada je reč o usluzi prenosa novca“ – rekao je ovim povodom Ksenofon Damaskos, član Izvršnog odbora Vojvođanske banke.

Commerzbankje jedna od najvažnijih i najuglednijih finansijskih institucija u Evropi, koja već tradicionalno nagrađuje svoje najbolje saradnike u svetu za izuzetne rezultate u oblasti izvršenja platnih transakcija. STP nagrada dodeljuje se samo institucijama i kompanijama sa kojima Komercbank sarađuje na internacionalnom nivou i koje su dostigle određeni nivo kvaliteta u oblasti plaćanja u dolarima i evrima