SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POSLOVI
 
Yokohama angažirala Grizli za digitalno komuniciranje u Austriji, Češkoj i Slovačkoj
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 19.02.2018. - 16:35:50
ZAGREB - Japanski proizvođač automobilskih guma Yokohama za digitalno komuniciranje svog brenda na tržištu Austrije, Češke i Slovačke angažirao je zagrebačku agenciju Grizli komunikacije. Ovaj uspjeh domaće agencije među konkurentskim agencijama zapadne Europe rezultat je dvogodišnje suradnje s Yokohamom na tržištima u Hrvatskoj i BiH.

„Iznimno smo ponosni na širenje suradnje s tržišnim gigantom poput Yokohame. Ovaj uspjeh je rezultat kvalitete i strateškog pristupa svakom obliku komunikacije kojima se vodimo u radu za naše klijente." – izjavio je managing direktor Grizli komunikacija Tomislav Čehulić.

Agencija Grizli komunikacije na tržištu je prisutna šest godina, a njezina komparativna prednost ističe se u pružanju 360° komunikacijskih usluga za klijente, što podrazumijeva vođenje odnosa s javnošću i komunikacije na društvenim mrežama, kreiranje online kampanja, kreativnih oglašivačkih koncepata, gerilsko oglašavanje, dizajn i organizaciju evenata.

„Yokohama u svakom segmentu traži pouzdane partnere, a širenje suradnje s Grizli komunikacijama je logičan slijed nakon rezultata koje su ostvarili svojim komunikacijskim pristupom u Adria regiji." -zaključio je Helmut Wieser, General Manager Yokohama Austrije.

Brojke agenciji Grizli komunikacije svakako idu u prilog – 2017. godine je zabilježen rast poslovanja od 43 % u odnosu na prethodnu, 2016. godinu. Iz agencije pojašnjavaju da je takav porast rezultat 360° komunikacijskog koncepta, nastalog kao odgovor na potražnju tržišta za rješenjima koje objedinjuju sve platforme i strategije komuniciranja, a koji klijentima osobito odgovora jer dobivaju sve usluge na jednom mjestu. Osim toga, agencija Grizli komunikacije unazad godinu dana je dodatno ojačala svoj digitalni odjel, kako bi nadogradila svoju ponudu i zadovoljila potrebe klijenata.